Møller Dæhli overbeviste i Freiburg-debuten

Nær målgivende.

BARE NESTEN: Mats Møller Dæhli hadde en positiv debut for Freiburg mot Borussia Mönchengladbach og verdensmester Christoph Kramer i kveld, men tapte 1-0. Foto: AP / Frank Augstein / NTB Scanpix
BARE NESTEN: Mats Møller Dæhli hadde en positiv debut for Freiburg mot Borussia Mönchengladbach og verdensmester Christoph Kramer i kveld, men tapte 1-0. Foto: AP / Frank Augstein / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mats Møller Dæhli viste seg fram på en positiv måte i debutkampen i tysk Bundesliga, men verken han eller lagkameratene fikk ballen i mål da Freiburg tapte 0-1 for Borussia Mönchengladbach.

Gjestene dominerte deler av kampen mot topplaget, men greide ikke å omsette det i tellende resultat. De sju andre lagene som var i aksjon i Bundesliga tirsdag scoret ett mål hver, og alle fikk poeng. Freiburg endte med null.

I helgens vårpremiere måtte Dæhli se på fra benken mens Nils Petersen ble byttet inn og imponerte med hattrick i 4-1-seieren mot Eintracht Frankfurt. Tirsdag startet de sammen på topp, og de to nyinnkjøpte spillerne skapte mye trøbbel for hjemmelaget.

- Freiburg viste seg som en svært vanskelig motstander. De var brannfarlige, sa Gladbach-trener Lucien Favre etter at hans lag halte seieren i land takket være Patrick Herrmanns scoring midt i første omgang.

- De sto for spillet og kontrollerte det meste. Vi spilte engstelig.

Kvalitet Dæhli hadde noen muligheter selv og skapte særlig sjanser for lagkameratene. Freiburg overvintret på sisteplass, men har i de to første kampene etter pausen vist at laget trolig har for mye kvalitet til å rykke ned.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer