Møller og Houllier møtes i dag

Branns sportslige leder Arne Møller skal i dag møte Liverpool-manager Gerard Houllier. Møller kan starte forhandlinger med Liverpool om Brann-spiss Azar Karadas.

Karadas trener med Liverpool denne uka. Brann-trener Teitur Thordarsson er reisefølge for Karadas under Liverpool-oppholdet. I går kom sportslig leder i Brann, Arne Møller, til Nord-England. Med seg i kofferten hadde Møller en fullmakt fra det sportslige utvalget i klubben om å innlede forhandlinger med Liverpool - hvis klubben ønsker det.

- Det får vi ta når så langt kommer, sier Møller til Bergensavisen, før han legger til:

- Men vi vet hva vi vil ha for Azar, hvis vi skal kunne forsvare et salg.

I dag skal Møller møte Liverpool-manager Gerard Houllier og sjefsspeider Ron Yates.

- Hvis Houllier har bestemt seg for å kjøpe Azar, tror jeg ikke jeg får beskjed om det i morgen. Jeg tror det går noen dager før vi får en tilbakemelding, sa Møller til BA.

Azar Karadas er storfornøyd med treningsoppholdet så langt. På gårsdagens treningsøkt ble Karadas observert av fire Liverpool-trenere. blant dem manager Gerrard Houllier.

- Jeg fikk i alle fall gode tilbakemeldinger etter økten. Houllier var ettersigende fornøyd med det han så, så selv føler jeg at jeg har forsterket det gode inntrykket fra tirsdagens trening, sier Karadas.

Liverpool solgte i går spissen Titi Camara til West Ham for 28 millioner kroner. Salget av Camara kan gjøre veien til Liverpool-kontrakt kortere for Karadas.

thomas.kristensen@dagbladet.no