Mona Holm røk rett ut i VM

Dagsformen sviktet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

 Mona Holm klarte bare 65,65 meter i sleggekvalifiseringen i VM tirsdag. Dagsformen sviktet, og dermed ble det ingen finale på jenta fra Kolvereid.

- Dette holdt ikke i det hele tatt. Jeg sa før denne kvalifiseringen at det fikk briste eller bære; det brast. Kroppen fungerte ikke. Det føltes rett og slett ikke som jeg var i toppform. Dagsformen var ikke bra nok, slo Mona Holm fast overfor NTB etter kvalifiseringen.

Hun var tre meter fra en plass i finalen. Det vil si at hun måtte ha satt norsk rekord for å komme seg videre blant de 12 beste.

Ivana Brkljacic fra Kroatia var best av alle i kvalifiseringen med et kast på 74,69 meter i en konkurranse der bare fem av finaledeltakerne klarte å kaste over den automatiske kvalifiseringsgrensen på 71 meter.

- Jeg så det var muligheter i denne kvalifiseringen, så det er klart jeg er skuffet akkurat nå, men dette ga mersmak, så jeg kommer tilbake. Kanskje det blir finale allerede i Beijing neste år, sa Holm til NTB.Trøst - Noen av dem som har kastet veldig langt i år, og som går for å være veldig gode, ble slått ut sammen med meg. Jeg får kanskje trøste meg med det, sa Holm som har satt norsk rekord i år med 67,80 meter. Hun har forbedret seg kraftig fra i fjor, men må bli både sterkere og bedre rent teknisk for å hamle opp med de aller beste.

- Jeg må drille teknikk, teknikk, teknikk. Det er vel også klart at jeg må bli sterkere. Altså må jeg løfte mer vekter og trene mer spesifikk styrke, mente Holm.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer