<strong>SØSTERSUKSESS:</strong> Mona Løseth kjørte inn til sitt sjette NM-gull under søndagens slalåm i Hemsedal. Storesøster Nina tok sølvmedaljen.
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
SØSTERSUKSESS: Mona Løseth kjørte inn til sitt sjette NM-gull under søndagens slalåm i Hemsedal. Storesøster Nina tok sølvmedaljen. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer

Mona Løseth tok sitt sjette NM-gull

Storesøster Nina tok sølvmedaljen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mona Løseth kjørte inn til sitt sjette NM-gull under søndagens slalåm i Hemsedal. Storesøster Nina tok sølvmedaljen.

22-åringen vant slalåmgullet 53/100 foran søsteren. Tuva Norbye suste inn til bronsen.

- Jeg hadde ikke trodd på dette, og skjønte det ikke helt da jeg kom over mål. Det er utrolig moro å lykkes i bakken, og jeg fikk en fin avslutning på sesongen. Når det blir så oppkjørt som i dag, så sliter jeg med å få det til, men i dag ble det full klaff, sa Mona Løseth etter seieren.

Som i lørdagens storslalåm ble storesøster Nina nest best også i slalåmrennet.

- Jeg kjørte bedre i 2. omgang, men jeg gjorde feil i dag også. Jeg må jobbe med stabiliteten i bakken. Den har vært for svak mot slutten av sesongen. Jeg tar med meg to NM-sølv og er vel egentlig godt fornøyd med det. Det var skikkelig kult at Mona vant gullet i dag. Hun har slitt mer i sesongen, og det er gøy at hun lykkes, sa 25-åringen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer