Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Monaco-ledelsen tar grep - fansen får erstatning etter stortapet

Monaco refunderer billetter etter ydmykelse

Den franske fotballstorheten Monacos supportere reiste slukøret hjem etter å ha sett laget sitt tape 1–7 for PSG søndag. Nå får de billettprisen tilbakebetalt.

YDMYKET: Radamel Falcao og Monaco fikk seg en ordentlig nesestyver mot seriemester PSG søndag. Nå refunderer klubben billettkostnadene for de tilreisende supporterne. Foto: REUTERS/Stephane Mahe
YDMYKET: Radamel Falcao og Monaco fikk seg en ordentlig nesestyver mot seriemester PSG søndag. Nå refunderer klubben billettkostnadene for de tilreisende supporterne. Foto: REUTERS/Stephane Mahe Vis mer

I en uttalelse på klubbens offisielle Twitter-konto opplyser Monaco-ledelsen at den vil refundere billettutgiftene til samtlige som sto på bortetribunen i den franske hovedstaden søndag.

- Nærmere detaljer vil bli gitt i løpet av uken, heter det videre.

Monaco ble ligamestre forrige sesong, men har aldri vært nær å kopiere den bedriften denne sesongen. Til det har Paris Saint-Germains stjernegalleri vært for sterkt.

Nedturen for klubben fra fyrstedømmet ved Middelhavet har delvis sammenheng med at en rekke nøkkelspillere ble solgt i fjor sommer. Spissjuvelen Kylian Mbappé ble blant annet hentet til nettopp PSG.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling