Monica Sandve legger opp

Knærne skaper problemer for håndballveteranen.

(Dagbladet.no): Monica Sandve vant sluttspillfinalen i håndball i sitt tiende og siste forsøk med Nordstrand. Nå tvinges hun til å legge opp på grunn av vonde knær. Legen i Nordstrand er klar på akkurat det:

- Han fraråder meg på sterkeste å fortsette for fullt. Men jeg kunne ha fortsatt med å spille de viktigste kampene og trene lite i hall. Men det er ikke meg. Derfor legger jeg opp, sier Sandve til Avisa.no.

Den siste tida har kneproblemene forverret seg, og Sandve har brukt leddgiktstabletter for å være med i serieinnspurten.

- Egentlig er det jo helt latterlig. Jeg må bare tenke på resten av livet. Disse beina skal brukes til mer enn håndball, sier hun.

Nordstrand, som er klare for Champions League-spill neste sesong, mister også Anette Hovind Johansen. Trener Ivica Rimanic er allerede i gang med å se på nye spillere til årets mesterlag i norsk håndball.

ENDELIG: Monica Sadnve jubler etter endelig å ha vunnet noe på håndballbanen. Men seieren i håndball-sluttspillet ble det siste hun gjorde på håndballbanen.