Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mons Ivar Mjelde mener serieåpningen bør utsettes

Om værmeldingen for Kristiansand holder seg.

 VINTER I VENTE:  Start-trener Mons Invar Mjelde frykter at serieåpningen mot Hønefoss kan bli en parodi, om vinterværet som er meldt i Kristiansand virkelig kommer. Foto: Kent Skibstad / Scanpix
VINTER I VENTE: Start-trener Mons Invar Mjelde frykter at serieåpningen mot Hønefoss kan bli en parodi, om vinterværet som er meldt i Kristiansand virkelig kommer. Foto: Kent Skibstad / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er meldt vintervær i Kristiansand i helgen.

Serieåpningen bør i så fall utsettes, mener Start-trener Mons Ivar Mjelde.

Sørlendingene er tilbake i eliteserien, og søndag kommer Hønefoss på besøk.

- Det bør ikke spilles når det er overvann og det bør ikke spilles når det er snø på banen. Det blir bare noe tull. Vi har sett det med overvann i Sandnes, og vi har sett det flere ganger med snø i Tromsø. Jeg vil ha «fair» og gode forhold. Det er min personlige mening, sier Start-trener Mons Ivar Mjelde til Fædrelandsvennen.

Han er redd søndagens seriepremiere blir en parodi dersom hjemmebanen bærer preg av vinterværet som er varslet.

- Jeg kan bare håpe at været ikke vil påvirke spillet dersom kampen går. Skaderisikoen blir stor og det vanskelig å få til godt spill, sier Mjelde.

Statsmeteorolog Arild Mentzoni forteller at det er varslet nedbør fra fredag kveld. Det er uvisst om det kommer som snø eller regn, men temperaturen vil ventelig ligge under null på kveld- og nattetid.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!