Monstertilbud til Zidane - kan få to milliarder for fire år

Zinédine Zidane er ønsket som ny landslagssjef i Qatar. VM-vertsnasjonen skal ha tilbudt en enorm kontrakt for å sikre seg franskmannen.

TILGJENGELIG: Zinedine Zidane har foreløpig ikke tatt på seg en ny jobb etter at han gikk av som Real Madrid-trener. Nå er han ønsket i Qatar. Foto: REUTERS/Benoit Tessier/NTB scanpix
TILGJENGELIG: Zinedine Zidane har foreløpig ikke tatt på seg en ny jobb etter at han gikk av som Real Madrid-trener. Nå er han ønsket i Qatar. Foto: REUTERS/Benoit Tessier/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

VM om fire år spilles i Qatar og innen den tid ønsker det arabiske landet å stable på beina et konkurransedyktig lag.

Nå har emiratet plukket ut hvem de ønsker til å lede landslaget sitt. Ifølge Bild har Zinédine Zidane blitt tilbudt en kontrakt verdt to milliarder kroner for å ta over jobben som landslagssjef.

Da Real Madrid tok sin tredje strake Champions League-tittel i mai etter en 3-1-seier over Liverpool i Kiev fant Real Madrid-legenden ut at nok var nok. Som den første trenere noensinne tok Zidane tre strake titler i den mest prestisjetunge klubbturneringen i verden.

Etter to og et halvt år som trener for den spanske giganten valgte Zidane å gå av med umiddelbar virkning.

- Jeg har bestemt meg for ikke å fortsette som trener i Madrid. Det er det riktige tidspunktet, sa Zidane på pressekonferansen den gangen.

Zidane tilbys to milliarder kroner av Qatar

Umiddelbart begynte ryktene å gå om hvorfor Zidane valgte å forlate klubben så plutselig. Blant annet gikk det rykter om at VM-helten fra 1998 skulle ta over som landslagssjef for det franske landslaget umiddelbart etter VM.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer