<strong>FORLATER KLUBBEN:</strong> Vincenzo Montella er ferdig som Milan-trener. Foto: AP Photo/Antonio Calanni / NTB scanpix.
FORLATER KLUBBEN: Vincenzo Montella er ferdig som Milan-trener. Foto: AP Photo/Antonio Calanni / NTB scanpix. Vis mer

Montella ferdig Milan

Vincenzo Montella er ferdig som hovedtrener i Milan. Den tidligere midtbaneterrieren Gennaro Gattuso tar over hovedansvaret for Serie A-laget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Milan-laget maktet kun å spille 0–0 mot Torino søndag og ligger på en skuffende sjuendeplass etter å ha brukt enorme summer penger på spillerkjøp i sommer.

- AC Milan annonserer å ha skilt lag med Vincenzo Montella. Ansvaret for førstelaget er gitt til Gennaro Gattuso, som forlater sin posisjon som Primavera-trener (Milans ungdomslag), skriver den italienske klubben på Twitter.

Gattuso får en mild start som Milan-trener. Neste seriekamp er mot tabelljumbo Benevento som har 13 tap på de 13 første kampene i Serie A.

Gattuso hadde en lang karriere i Milano-klubben og endte på 387 kamper. Han var kjent for sin ekstremt oppofrende og aggressive spillestil og har siden han la opp trent blant andre Pisa og Palermo.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer