Montoya brennheit i Nascar-debuten

Klatret uskadd ut.

Juan Pablo Montoya ble påkjørt bakfra etter 252 av 267 runder. Nascar-debuten hans endte i et flammehav, men selv kom han uskadd fra det.

Den tidligere formel 1-stjernen ble påkjørt av veteranen Ryan Newman. Etter at Newman hadde dyttet til Montoyas Dodge på banen i Miami, skjente den inn i autovernet og tok fyr da bensintanken eksploderte.

- Jeg tror det var bilen til Newman som traff meg, men jeg er ikke sikker. I alle fall fikk jeg bevist at jeg kan hevde meg i denne sporten, men det blir tøft, sa Montoya etter å ha krabbet uskadet ut av bilvraket sitt.

Han startet som nummer 29 av de 43 bilene. Fem runder før uhellet og sammenstøtet med Ryan Newman lå han på en 13. plass, men var falt tilbake til 20. plassen da sammenstøtet og eksplosjonen truet ham til å bryte.

Amerikanske Greg Biffle vant gårsdagens kjøring på Miami Speedway.

(NTB)

KLATRET TIDLIG UT: Tidligere formel 1-stjerne Juan Pablo Montoya kom seg ut av bilen før den ble overtent. Foto: Scanpix/Ap
KLATRET TIDLIG UT: Tidligere formel 1-stjerne Juan Pablo Montoya kom seg ut av bilen før den ble overtent. Foto: Scanpix/Ap Vis mer
Montoya brennheit i Nascar-debuten
USKADD: Her klatrer Montoya ut av racerbilen.