Montpellier-seier legger press på PSG

Leder Ligue 1 med fem poeng.

VANT IGJEN: Montpellier setter press på Paris Saint-Germain. Før PSGs kamp søndag leder Montpellier den franske fotballserien med fem poeng. Foto: AFP Photo / Pascal Guyot / NTB Scanpix
VANT IGJEN: Montpellier setter press på Paris Saint-Germain. Før PSGs kamp søndag leder Montpellier den franske fotballserien med fem poeng. Foto: AFP Photo / Pascal Guyot / NTB ScanpixVis mer

Montpellier setter press på Paris Saint-Germain. Før PSGs kamp søndag leder Montpellier den franske fotballserien med fem poeng.

Bare fem serierunder gjenstår, men PSG har seks kamper igjen ettersom de først spiller mot Sochaux på Parc des Princes søndag.

Souleymane Camara scoret det eneste målet da Montpellier slo Valenciennes 1-0 lørdag kveld. Han kneet et innlegg fra Younes Belhanda i mål.

Belhanda trodde han hadde doblet ledelsen tidlig i 2. omgang, men målet ble annullert for offside.

Valenciennes var ikke ufarlige, og Renaud Cohade satte skrekken i Montpellier med sitt skudd i tverrliggeren fem minutter før slutt.

- Det er enklere å skrive at kampen blir lett enn å vinne den, sa Montpellier-trener René Girard.

- Vi vet at fotballkamper aldri er enkle. Vi møtte et Valenciennes-lag som var disiplinert og godt organisert. Det ga oss ikke mange rom, og det var ikke alltid at vi klarte å finne ut av det. Uansett måten det kom på; vi klarte å ta med oss det som var viktig, fortsatt Girard om de tre poengene som tok Montpellier nærmere seriegullet.

Montpellier har aldri vunnet det franske seriemesterskapet. De største triumfene er kommet i cupen. Både i 1929 og 1990 vant Montpellier Coupe de France.

(NTB)