Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fransk fotball:

Montpellier-trenerens gave til spillerne: 9000 i bot per ekstra julekilo

- Det kan fort skli ut uten.

STRENG MOT JULEMATEN: Montpellier-trener Frederic Hantz. Foto: NTB Scanpix / AFP  / JEAN-SEBASTIEN EVRARD
STRENG MOT JULEMATEN: Montpellier-trener Frederic Hantz. Foto: NTB Scanpix / AFP  / JEAN-SEBASTIEN EVRARD Vis mer

Spillerne i Montpellier må være forsiktig med julematen i år. Treneren er fast bestemt på å bøtelegge for hvert eneste gram de legger på seg. Én ekstra kilo vil koste over 9000 kroner.

Ifølge Aftonbladet har Frédéric Hantz innført et strengt vektregime i den franske fotballklubben Montpellier. Han vil ikke se spillerne sine komme tilbake fra ferie rundere om magen.

- Jeg kommer til å være veldig oppmerksom. De må betale 1 euro for hvert gram de går opp. Det kan høres illojalt ut å dele ut bøter, men det kan fort skli ut uten, sier Hantz.

Montpellier-spillerne fikk julefri etter onsdagens kamp. De vender tilbake til klubben 31. desember. Prisen per ekstra kilo blir på litt over 9000 kroner.

Etter 19 serierunder ligger Montpellier på 11.-plass i Ligue 1 med 22 poeng. Klubben ble overraskende seriemester i 2012. Neste kamp spilles mot Lyon i den franske cupen 8. januar.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling