Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mor og datter (8) dro på fotballkamp. Det endte med et mareritt

- Han slo meg bare rett i hodet.

VOLD: Lorena Sabio skulle se toppkampen mellom River Plate og Boca Juniors. Det endte, ifølge henne selv, med blind vold fra motstanderfans. Foto: Lorena Sabio/Facebook.
VOLD: Lorena Sabio skulle se toppkampen mellom River Plate og Boca Juniors. Det endte, ifølge henne selv, med blind vold fra motstanderfans. Foto: Lorena Sabio/Facebook. Vis mer

(Dagbladet): 33-årige Lorena Sabio fra Argentina skulle på fotballkamp med dattera Altea (8). Sammen skulle de se favorittlaget River Plate spille mot Boca Juniors.

Det endte med et mareritt for familien.

- Slått Ifølge lokale medier, gjengitt av News.com, ble hun oppdaget av motstanderfans på vei til kampen og i sin River Plate-trøye ble hun angrepet av en mann. Også aviser som Ekstra Bladet og Aftonbladet omtaler saken.

- Jeg kunne ikke forstå det. Han slo meg bare rett i hodet, sier Sabio.

33-åringen har publisert bilder på sin Facebook-profil som angivelig viser resultatet etter volden.

Oppmerksomhet Gjerningspersonen skal ifølge Sabio være beryktet for å skade supportere av rivaliserende fotballklubber.

- Jeg lå på bakken og var knapt ved bevissthet. Jeg ble advart mot å gå til politiet og jeg ble truet. Men hva mer kan de gjøre? De har allerede ødelagt ansiktet mitt, sier kvinnen.

Mannen bak angrepet skal ennå ikke være arrestert av politiet. I håp om at politiet skal ta volden på alvor, har Sabio publisert bilder av ansiktet sitt på sosiale medier.

Kampene mellom River Plate og Boca Juniors går for å være ett av verdens største hatkamper. Lagene fra Buenos Aires har lang historie og har vært rivaler i en årrekke.

Lagene møttes sist 27. november. Det endte med 1-0-seier til River.

HETT. Kampene mellom River Plate og Boca Juniors innholder det meste. Foto: AFP PHOTO / ALEJANDRO PAGNI
HETT. Kampene mellom River Plate og Boca Juniors innholder det meste. Foto: AFP PHOTO / ALEJANDRO PAGNI Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling