Du leser nå Dagbladet Pluss

Mer trøbbel for Nick Kyrgios

Mora ga fra seg prinsesse-tittelen, og han har fått over en million kroner i bøter. Nå har han igjen gått for langt

Tennis-ess med tilpasningsproblemer.

TALENTFULL BRÅKEBØTTE: Den australiske unggutten Nick Kyrgios har spilt inn godt over 3.5 million dollar i prispenger, men har også samlet opp bøter for dårlig oppførsel på over 125 000 dollar, eller over en million kroner.  Foto: Koji Sasahara/AP
TALENTFULL BRÅKEBØTTE: Den australiske unggutten Nick Kyrgios har spilt inn godt over 3.5 million dollar i prispenger, men har også samlet opp bøter for dårlig oppførsel på over 125 000 dollar, eller over en million kroner.  Foto: Koji Sasahara/APVis mer

Denne uka ble den ganske ferske verstingen fra Australia, Nick Kyrgios, utestengt fra tennisen i åtte uker, samt ilagt en bot på 25 000 dollar. For de som kjenner ham var ikke årsaken så veldig overraskende: Han kranglet med dommeren, forlot banen før et poeng var ferdigspilt, og sørget like godt for å bli uvenner med publikum i samme slengen.

- Jeg er god på å slå en tennisball over nettet. Hvem bryr seg. Jeg skylder dem ikke noe. Jeg ba ikke noen om å komme og se på, hvis du ikke liker det kan du bare gå, sa Kyrgios etter det mye omtalte opptrinnet.

Kyrgios er 21 år, og har havnet i den kategorien tennisspillere som får like mye oppmerksomhet for det de gjør utenfor banen, som det de gjør på.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED*

PRØVEPERIODE

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr per 1 måned. 0,03 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 99,-/måned)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.