Mora til Kvisvik kan få bil av Karadas

Fotballkompisene vedder igjen.

(Dagbladet.no): Azar Karadas og Raymond Kvisvik spilte sammen i Brann fra 2002 til 2004, og i Bergen utviklet det seg et vennskap som i senere tid har fått mye medieomtale.

Både Karadas og Kvisvik liker nemlig å gamble. Det har ført til mange interne veddemål.

- Det hender jo at vi får et illebefinnende begge to, og da vedder vi om å gjøre et eller annet. Det er litt krydder i hverdagen, og vi har fått mye respons fra folk som synes det er artig å følge med på hva vi foretar oss, sier Raymond Kvisvik til Dagbladet.no.

• I 2004 måtte Raymond Kvisvik tatovere overarmen da Brann tapte mot RBK i seriepremieren.

• Samme året vant FFK-vingen eierandel i en hest, da Brann tapte 4-3 på hjemmebane mot RBK.

• Da Fredrikstad vant cupfinalen i fjor måtte Azar Karadas spandere en pall med bleier, og en 14 dagers luksusferie på Kvisvik og familien.

Kjøper ny bil

Nå er det veddemål på gang igjen.

FRA 2004: Etter at RBK slo Brann var Azar Karadas innom Brann-garderoben, for å minne kompisen på veddemålet. Foto: Tom Østhuus, Dagbladet
FRA 2004: Etter at RBK slo Brann var Azar Karadas innom Brann-garderoben, for å minne kompisen på veddemålet. Foto: Tom Østhuus, Dagbladet Vis mer

Fredrikstad har overrasket mange i år, og ligger på 6. plass i Tippeligaen før de resterende kampene i runde 11 spilles. Hvis laget fra plankebyen ender blant de fire beste, blir det ny bil på mora til Kvisvik.

- Jeg synes vi gjør det bra i Fredrikstad om dagen. Muligheten til topp fire er jo der, selv om vi er et lag mange kanskje tipper på midten av tabellen, sier Kvisvik, som også blir tre unghester rikere hvis FFK gjentar cupgullet fra 2006.

Ny tatovering

Selv får FFK-vingen fysisk merke det hvis Brann tar Tippeliga-gull, og Fredrikstad samtidig rykker ned.

Da må \'Super-Ray\' sykle fra hjemstedet Saltnes til Bergen, en distanse på nesten 600 kilometer.

- Når jeg tenker etter høres den strekninga veldig lang ut. At Brann blir seriemester har jeg stor tro på, men jeg tror ikke på at Fredrikstad rykker ned. Derfor regner jeg med at jeg slipper sykkelturen, sier Kvisvik. Han håper antagelig at Fredrikstad presterer stabilt fremover.

Hvis laget gjør det dårligere enn 7.plass må han skaffe seg enda en tatovering. I tillegg må han gi Karadas 2,5 prosent av aksjene han eier i bysiden.no.

- Mange synes tatoveringa er tøff, men mora mi er ikke spesielt fornøyd. Det spørs bare om hun ikke blir mer fornøyd med utfallet av veddemålet denne gangen. Azar holder ord, det vet jeg. Når det først har kommet ut blir det jo dessuten veldig forpliktende også, sier Kvisvik.

Mora til Kvisvik kan få bil av Karadas
SPILTE SAMMEN: Azar Karadas og Raymond Kvisvik ble venner i Brann. Det har resultert i en rekke veddemål.