Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Moralen er ikke god nå

Det sier Rangers-manageren foran kveldens Molde-kamp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Følg utviklingen i UEFA-cupen i kveld

(Dagbladet.no:) Glasgow Rangers har slitt den siste tida, og har tapt to kamper på rad i Premier League i Skottland, mot Hibernian og Celtic.

Mest smertefullt selvfølgelig, var tapet mot erkerival og nabo Celtic - som nå ligger sju poeng foran Rangers på tabellen.

Supporterne til den skotske storklubben var nok heller ikke fornøyd med 0-0 i den første kampen mot Molde i UEFA-cupen.

I kveld møtes de to lagene igjen, og vinneren - eller Molde hvis det blir uavgjort med scoringer - går videre til gruppespillet. Rangers-manager Paul Le Guen innrømmer at stemninga ikke er fantastisk i spillergruppa.

- Moralen er ikke god nå, men det er opp til meg å løfte spillerne. De må stå sammen, sier Le Guen ifølge The Daily Record.

Stort press

Nå krever manageren at spillerne tar seg selv i nakken og reiser seg igjen mot Arild Stavrums menn på Ibrox i kveld.

BETENKT: Rangers-manager Paul Le Guen har fått litt å tenke på i serieåpninga. Til venstre assistent Yves Colleu. Foto: REUTERS
BETENKT: Rangers-manager Paul Le Guen har fått litt å tenke på i serieåpninga. Til venstre assistent Yves Colleu. Foto: REUTERS Vis mer

- Molde-kampen ville uansett vært viktig for oss, men den er enda viktigere nå, sier Le Guen ifølge Sky Sports.

Presset er voldsomt stort i Glasgow nå, både på manageren og spillerne. Le Guen håper dette skal løfte spillerne, og ikke tynge dem.

- Det er ingen tvil om at vi må vinne denne kampen for å få et løft. Spillerne må bevise at de er Rangers-spillere, sier den tidligere Lyon-sjefen.• Les også: - Vi er bedre trent og sterkere enn Rangers

- Molde overrasket

Libor Sionko sier at Rangers-spillerne ikke tar lett på Molde-oppgjøret, ikke minst nå etter at de har blitt kjent med MFK-kvalitetene.

- Jeg må innrømme at jeg ble litt overrasket over hvor gode de var. De spilte fornuftig og godt taktisk, sier han til The Daily Record om den første kampen.

Likevel:

- Det vil være en stor skuffelse å ryke ut av turneringen. Selv om ikke vi har hatt noen god seriestart denne sesongen er vi favoritter, sier Sionko.

Han stiller seg bak manageren, og mener at Le Guen må få tid til å bygge opp dette Rangers-laget.

- Jeg har stor respekt for manageren. Jeg tror at vi kommer til å få suksess, når ting roer seg litt, sier tsjekkeren.

PS! Også Start spiller kamp i UEFA-cupen i kveld. De tapte hjemmekampen mot Ajax 2-5.

FAVORITTSTEMPEL: Libor Sionko blir svært skuffet om ikke Rangers går videre.