TROR PÅ OL-START: Helene Olafsen har vært på sykehus i OL-byen, og er optimist - til tross for det stygge fallet i 10-tida i dag. Foto: Bjørn Langsem
TROR PÅ OL-START: Helene Olafsen har vært på sykehus i OL-byen, og er optimist - til tross for det stygge fallet i 10-tida i dag. Foto: Bjørn LangsemVis mer

Mørbanket Olafsen glad skaden ikke var verre

Optimist, tross hodeskade under trening.

(Dagbladet:) Snowboardkjøreren Helene Olafsen falt på trening i dag tidlig, og ble umiddelbart fraktet til testing på sykehuset i Krasnya Polyana. Utfallet er oppløftende, opplyses det i en pressemelding i ettermiddag:

- Jeg er sår i nakken og litt mørbanket, men glad for at det ikke er verre. Jeg skal gjøre det jeg kan for å bli bra til søndagens konkurranse. Trolig kommer jeg til å kjøre, sier Olafsen.

Med seg på sykehuset hadde hun Ellen Moen.

- Helene Olafsen falt og slo hodet og nakken under trening i dag. Hun ble undersøkt på sykehuset i Krasnya Polyana fredag ettermiddag. Det ble også tatt CT-bilder av henne på sykehuset. Helene har fortsatt smerter i nakken, men det er ikke påvist noen skader, sier Moen, som er lege for den norske OL-troppen.