Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mørbanket Olafsen glad skaden ikke var verre

Optimist, tross hodeskade under trening.

TROR PÅ OL-START: Helene Olafsen har vært på sykehus i OL-byen, og er optimist - til tross for det stygge fallet i 10-tida i dag. Foto: Bjørn Langsem
TROR PÅ OL-START: Helene Olafsen har vært på sykehus i OL-byen, og er optimist - til tross for det stygge fallet i 10-tida i dag. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet:) Snowboardkjøreren Helene Olafsen falt på trening i dag tidlig, og ble umiddelbart fraktet til testing på sykehuset i Krasnya Polyana. Utfallet er oppløftende, opplyses det i en pressemelding i ettermiddag:

- Jeg er sår i nakken og litt mørbanket, men glad for at det ikke er verre. Jeg skal gjøre det jeg kan for å bli bra til søndagens konkurranse. Trolig kommer jeg til å kjøre, sier Olafsen.

Med seg på sykehuset hadde hun Ellen Moen.

- Helene Olafsen falt og slo hodet og nakken under trening i dag. Hun ble undersøkt på sykehuset i Krasnya Polyana fredag ettermiddag. Det ble også tatt CT-bilder av henne på sykehuset. Helene har fortsatt smerter i nakken, men det er ikke påvist noen skader, sier Moen, som er lege for den norske OL-troppen.

Hele Norges coronakart