Moren beordret Mayweather til comeback

La opp for to år siden.

TILBAKE ETTER TO ÅR: Floyd Mayweather sparrer foran møtet med Juan Manuel Marquez i Las Vegas. Foto: AFP/Mark RALSTON
TILBAKE ETTER TO ÅR: Floyd Mayweather sparrer foran møtet med Juan Manuel Marquez i Las Vegas. Foto: AFP/Mark RALSTON Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||

Floyd Mayweather sier at det var moren hans som nærmest beordret ham til å gjøre comeback. Derfor går han i ringen mot Juan Manuel Marquez.

Det blir den første kampen Mayweather går siden han slo Ricky Hatton i desember for snart to år siden. Da trakk han seg ubeseiret tilbake etter å ha vært verdensmester i fem forskjellige vektklasser.

- Det var på en tur hjemme på Bahamas at moren mi sa at folk på øya lurte på når jeg skulle i ringen igjen. Hun sa de ventet at jeg kom tilbake. I tillegg til dette savnet jeg boksingen selv også, så nå er jeg her, sier Mayweather.

Før kampen mot Marquez står han med 39 kamper som alle er vunnet. 25 av seirene er kommet på knockout.

Mexicaneren Marquez er heller ingen hvem som helst i ringen. Han har 50 seirer på 55 kamper. Fire ganger har han tapt og en kamp er endt uavgjort. 37 ganger har han avgjort kampene sine på knockout.

- Jeg vil si at Marquez er en «ganske bra» bokser, sier Mayweather som ikke frykter motstanderen, selv om det er lenge siden han var i ringen.

(NTB-Reuters) 

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer