Moreno besøkte Shaw på sykehuset etter skrekkbruddet

Tilbud om hjelp.

Skadde Luke Shaw får reise hjem fra sykehuset i Nederland lørdag. Nå venter kanskje et helt år på sidelinjen etter det doble beinbruddet mot PSV i mesterligaen.

20 år gamle Shaw pådro seg den alvorlige skaden da han ble taklet av PSV-forsvarer Héctor Moreno tirsdag. Fredag var Moreno og nederlendernes trener, Phillip Cocu, på besøk på sykehuset hvor Shaw ble operert.

- Hector er svært nedslått etter at motspilleren hans ble så alvorlig skadet, sier Cocu til nederlandske medier, ifølge BBC.

- Vi spurte først om Shaw ville møte oss, og det ønsket han. Vi har tilbudt ham all mulig hjelp fra PSV dersom han skulle trenge noe under opptreningen, fortsetter Cocu.

Takker sykehuset For Moreno vekker Shaws skade vonde minner. Han pådro seg selv et beinbrudd under VM i Brasil i fjor.

Selv skrev Shaw følgende på sin Instragram-konto: - Jeg vil rette en stor takk til alle på St. Anna-sykehuset for behandlingen de siste dagene. Det er noe jeg aldri vil glemme. Jeg er glad for å kunne fly tilbake til Manchester i dag (lørdag), slik at jeg kan starten reisen for å komme tilbake på fotballbanen.

Ifølge manager Louis van Gaal tyder det meste på at Shaw er ute resten av sesongen. Andre spillere med dobbelt beinbrudd har vært ute av fotballen i lang tid, som blant annet Henrik Larsson (212 dager), Bryan Oviedo (218), Aaron Ramsey (252) og Eduardo (296).

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram