Morgan: - Dritt lei

Føler seg forfulgt av historien.

(Dagbladet.no): FFK-direktør Morgan Andersen har fått mye kritikk både i Fredrikstad by og ellers i det siste, etter at Knut Torbjørn Eggen trakk seg som hovedtrener i klubben søndag.

I et intervju med Radio Fredrikstad i dag sier Andersen at han er lei av å bli personlig anklaget når bråk oppstår rundt jobben han gjør.

- Jeg blir dritt lei av å stå i stormen hele tida, sier Andersen.

- Det er ikke noe problem når jeg står der på vegne av andre, men i denne saken er det tydeligvis veldig lett å ta mann i stedet for ball.

FFK-direktøren er også lei av at han ikke får bli ferdig med tidligere konflikter.

- Du får erfare at den eventuelle historien du har fra før, den blir hele tiden dratt opp. Det er i og for seg noe jeg må lære meg å leve med, for sånn kommer det til å bli hver gang det er noe, sier han.

Ikke ny styringsform i FFK

Knut Torbjørn Eggen sluttet i jobben som hovedtrener fordi han ikke aksepterte å måtte rapportere til Morgan Andersen.

LEI AV BRÅK: FFK-direktør Morgan Andersen sier han er lei av at det blir fokus på ham personlig hver gang det oppstår konflikter rundt jobben han gjør. Foto: Scanpix
LEI AV BRÅK: FFK-direktør Morgan Andersen sier han er lei av at det blir fokus på ham personlig hver gang det oppstår konflikter rundt jobben han gjør. Foto: Scanpix Vis mer

Andersen på sin side hevder at det ikke har skjedd noen store endringer i styringsformen i Fredrikstad etter at han overtok.

- Eneste forskjell fra før er at treneren må rapportere til daglig leder og ikke styreformannen. Ingen her ser noe forskjell fra tidligere, og trenerens frihet er like stor som før, sier FFK-direktøren.

Krangler med Fredrikstad Blad

Fredrikstad Blad skrev denne uken at tidligere Lyn-trener Espen Olafsen var blitt forespurt om han var interessert i den ledige trenerjobben i FFK.

Dette avviser Morgan Andersen.

- Espen Olafsen har aldri fått noen konkret henvendelse om trenerjobben i Fredrikstad, og det har heller ingen andre, sier han til Radio Fredrikstad.

Fredrikstad Blad står på sitt, og refererer i dag til Olafsens egne uttalelser.

- La meg si det slik, jeg fikk en sonderende henvendelse fra klubben om et mulig engasjement rundt klubben, sier Olafsen.

Morgan: - Dritt lei

Andersen mener dette er å vri på sannheten.

- I stedet for at Fredrikstad Blad gikk ut og dementerte feilaktige opplysninger, så prøver de å henge dette på meg ved å kalle det noe annet, og det synes jeg veldig lite om, sier han.

- Vi skal sette oss ned og drøfte hvordan vi konkret skal gå frem i trenerspørsmålet, men ingen har fått noen konkret henvendelse enda.

- Vi får håpe på en fredelig jul, avslutter Morgan Andersen.