Morgan: - Gleder meg til å få saken belyst

Håper riksadvokaten viderefører saken.

(Dagbladet.no): Tidligere i kveld ble det kjent at politiet nå tar ut siktelse mot FFK-direktør Morgan Andersen for hans rolle i den velomtalte Mikel-saken.

- Innstillinga går ut på to ting. Det ene er at jeg skal ha forfalsket en av kontraktene i Mikel-saken, og den andre er at jeg skal ha anmeldt John Shittu på feilaktig grunnlag, sier Morgan Andersen til FFK-TV.

- Nå er det opp til Riksadvokaten å gå gjennom dokumentasjon, for å se hva han eller hun foretar seg videre, sier den tidligere NISO-lederen.

Andersen er ikke overrasket over at politiet nå sikter ham.

- Ut fra at saken nå har vart i to år, og hengt over meg, så har jeg i og for seg følt at det er det politiet har gått etter hele veien. Det overrasker meg ikke i det hele tatt, sier FFK-direktøren.

Det var i november 2005 at John Obi Mikels advokater anmeldte Morgan Andersen. De anklaget ham for å ha  forfalsket Mikels signatur på en kontrakt som skulle vise at nigerianeren var Lyns eiendom.

Andersen anmeldte på sin side agent John Shittu for forfalskning av underskrift. Nå ser han bare fram til at saken belyses offentlig.

- Dersom Riksadvokaten velger å videreføre saken, gleder jeg meg. Jeg ser fram til at saken kan bli belyst fra alle sider offentlig, sier Andersen i intervjuet.

GLEDER SEG: Morgan Andersen gleder seg til å eventuelt få belyst saken offentlig fra alle sider. Her fra en av treningene John Obi Mikel aldri dukket opp. Foto: Tor Richardsen, Scanpix
GLEDER SEG: Morgan Andersen gleder seg til å eventuelt få belyst saken offentlig fra alle sider. Her fra en av treningene John Obi Mikel aldri dukket opp. Foto: Tor Richardsen, Scanpix Vis mer
Morgan: - Gleder meg til å få saken belyst
Morgan: - Gleder meg til å få saken belyst
MIKEL-AGENT: Morgan Andersen siktes av politiet for å blant annet ha anmeldt John Obi Mikels agent, John Shittu, på feilaktig grunnlag.