Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Morgan Andersen kan bli sportsdirektør i FFK

Men klubben vil først se dommen.

Morgan Andersen (41) skal være tilbudt en ny rolle i FFK som sportsdirektør.

Andersen ble sykmeldt som administrerende direktør i FFK Sport ASA en stund etter at det ble reist tiltale mot ham i Mikel-saken som nå er tatt opp til doms i Oslo tingrett.

I en rolle som sportsdirektør vil Andersen bli underlagt eller sidestilt med den administrerende direktøren, skriver VG.

Styreleder Per Kristian Olsen i FFK Sport ASA vil ikke bekrefte opplysningene, men sier til avisen at klubben jevnlig har kontakt med Morgan Andersen.

- Vi ønsker først å se dommen, deretter snakke med Morgan Andersen, så kommer vi tilbake til forholdet mellom ham og FFK, sier Olsen.

Oslo tingrett opplyste onsdag at domsavsigelsen i saken mot Andersen er utsatt og nå først kommer over påske.

- Det er beklagelig for Morgan. Det er selvsagt en påkjenning for ham at saken trekker ut. Ellers er det lite annet å gjøre enn å ta denne avgjørelsen til etterretning. Dette blir en ren spekulasjon, men kanskje er saken mer komplisert enn det man trodde, sa Andersens forsvarer Cato Schiøtz til NTB.

NY ROLLE?: Om Morgen Andersen blir ny sportsdirektør i FFK, vil han bli underlagt eller sidestilt med administrerende direktør. Foto: ARNT E. FOLVIK/DAGBLADET
NY ROLLE?: Om Morgen Andersen blir ny sportsdirektør i FFK, vil han bli underlagt eller sidestilt med administrerende direktør. Foto: ARNT E. FOLVIK/DAGBLADET Vis mer
image: Morgan Andersen kan bli sportsdirektør i FFK
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media