Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Morgan Andersen skylder på rykter

Allerede i jobb for FFK.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Lyn-direktør Morgan Andersen fikk sparken på dagen i Lyn, ble det hevdet onsdag.

Den nyansatte FFK-sjefen vil verken bekrefte eller avkrefte at han ble gitt en solid dytt ut av osloklubben.

- Jeg er ikke lenger ansatt i Lyn, og jobber nå i FFK. Jeg ser svært liten hensikt i å kommentere hvorfor jeg forlot Lyn akkurat nå, sier Andersen til Fredriksstad Blad.

Opprinnelig skulle Andersen jobbet i Lyn ut oppsigelsestiden fram til nyttår. Han medgir at situasjonen ble tøff - for både han og klubben.

Den tidligere Niso-sjefen mener han har opptrådd profesjonelt i Lyn, men forstår at det ble spekulasjoner fordi han allerede bor i Fredrikstad og har tett kontakt med folk i klubben.

- I en situasjon der jeg skal inn i en arbeidssituasjon i FFK, skjønner jeg godt at folk prater og at rykter oppstår. Å gi seg inn på å kommentere dette fører ikke noe godt med seg. Jeg er ferdig i Lyn, og ser nå fremover med rød-hvite øyne, sier Andersen til avisa.

Andersens tror en av de viktigste oppgavene i FFK er få fart på rekrutteringen. Lyn har i flere år vært kjent for å produsere gode, unge spillere.

ØNSKER IKKE FORTELLE: Morgan Andersen har ikke lyst til å bekrefte at han skal ha fått sparken i Lyn. Nå er han allerede i gang i sin nye jobb. Foto: Scanpix
ØNSKER IKKE FORTELLE: Morgan Andersen har ikke lyst til å bekrefte at han skal ha fått sparken i Lyn. Nå er han allerede i gang i sin nye jobb. Foto: Scanpix Vis mer