Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Morgan Andersen utestengt i tre kamper

Skjelte ut dommeren.

SIER FOR MYE: Stjernens trener Morgan Andersen skjelte ut dommer Kjell Kristiansen, nå får han straff av hockeyforbundet. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
SIER FOR MYE: Stjernens trener Morgan Andersen skjelte ut dommer Kjell Kristiansen, nå får han straff av hockeyforbundet. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer

|||Stjernen-trener Morgan Andersen er utestengt i tre kamper etter at han slaktet dommeren etter kamp i slutten av oktober.

Andersen var ikke nådig i sin kritikk av dommer Kjell Kristiansen etter 1-3-tapet for Stavanger Oilers. Han kalte dommeren en regelrett skandale. Nå får han straff.

- Vårt disiplinærutvalg har gitt Andersen en karantene på tre kamper og en bot på 5000 kroner, sier generalsekretær Jon Haukeland i Norges Ishockeyforbund til NRK.

Disiplinærutvalget understreker at Andersen uttrykte seg offentlig på en måte som ikke er ønskelig.

Stjernens styreleder Lars Joramo opplyser at klubben mener straffen er for streng, men at klubbledelsen ikke er enig om hva som skal gjøres med den.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media