Morgan blir trener og sportssjef i Stjernen

Morgan Andersen vender tilbake til ishockeyrinken.

(Dagbladet.no) Stjernen Hockey i Fredrikstad presenterte i kveld klubbens nye sportssjef og assistentrener.

Og det er ingen ukjent person som igjen trer inn i rinken, tidligere landslagsspiller Morgan Andersen.

I pressemeldingen heter det: «Denne personen har lang erfaring både som idrettsutøver, organisator og leder. Dette er en person med vyer og ideer om hvordan en toppklubb skal drives sportslig».

- Det er som å komme hjem og det skal bli spesielt morsomt å jobbe sammen med Ulf (Weinstock, Stjernens trener), sier Morgan Andersen.

Den siste tiden har han vært mer i søkelyset som domfelt for dokumentfalsk i saken rundt John Obi Mikel og Lyn. I tillegg har han vært sportsdirektør i Fredrikstad. Han har også vært daglig leder i rallyselskapet Adapta.

Andersen skal ha sagt nei til Stjernen i april, og uttalte da at det var uaktuelt å jobbe for klubben. 

- Det blir en utfordring å finne en balansegang mellom det å være støttespiller for Ulf Weinstock og A-laget, samtidig som han skal trekke linjene rent sportslig. Men jeg er overbevist om at vi løser det, sier Stjernen-sjef Svein Bergstrøm til f-b.no.

TIL STJERNEN: Morgan Andersen forlater rallysporten og ble i kveld klar for Stjernen. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
TIL STJERNEN: Morgan Andersen forlater rallysporten og ble i kveld klar for Stjernen. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer
Morgan blir trener og sportssjef i Stjernen