Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Morgan spiste lunsj med Solskjær

Men United-spissen skal ikke til Lyn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Ole Gunnar Solskjær er snart skadefri, og proffer som vender hjem er et vanligere tippeliga-fenomen.

Dermed er det enkelte som legger sammen to og to. Og kommer opp med fem.

Blant dem er en og annen Lyn-supporter. På Bastionens diskusjonsforum i dag dukket nemlig ryktet opp om at Solskjær var på vei til klubben.

Og hvorfor ikke?

Lyn har knyttet sterkere bånd til United gjennom overgangen til John Obi Mikel og ansettelsen av tidligere klubbkamerat Henning Berg.

Og det er vel ikke helt utenkelig at Solskjær må leies ut for å få kamptrening til høsten.

Bare ett lite aber: Det stemmer ikke.

- Det er vel like sannsynlig at Solskjær signerer for Lyn som at to splitter nye jumbojet\'er krasjer inn i Stortinget, sier Morgan Andersen til Dagbladet.no.

Og hadde det foregått overgangssnakk ville Morgan visst om det. Han spiste nemlig lunsj med Solskjær i forrige uke.

- Det var i forbindelse med overgangen til Mikel. Det var selvfølgelig hyggelig å prate, og vi har god kontakt med Ole Gunnar. Og selvfølgelig skulle jeg ønske at det var sant, sier Morgan.

Men:

- Solskjær spiller i verdens største klubb og har et av verdens største fotballnavn. Han trenger ikke å komme til oss for å få kamptrening, mener han.

Lyn er ikke den første norske klubben Solskjærs navn har blitt lenket til heller.

Andre mer eller informerte tunger har også villet ha det til at Solskjærs navn har vært nevnt på styremøtene til Vålerenga. For sikkerhets skyld tok vi derfor en telefon til VIF-direktør Kjetil Siem.

- Nei, vi har ikke tenkt tanken engang. Jeg kan ikke si noe annet når det er sannheten. Men du er ikke den første som spør om dette, sier Siem.

SNART SKADEFRI: Men ikke dermed sagt at man får se den tidligere Molde-spilleren ta på seg drakta til en tippeligaklubb igjen med det første.
LUNSJKOMPIS: Lyn-direktør Morgan Andersen.
Hele Norges coronakart