Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Morgan vil ta opp Shittu-samarbeid

FFK ønsker seg nigerianere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Lyn fikk 45 mill. kroner for John Obi Mikel. Chinedu Ogbuke kan bringe enda flere millioner inn i Lyn-kassa.

Morgan Andersen var Lyn-direktør da de nigerianske ungguttene kom til Oslo. Nå åpner han for å hente liknende talenter til sin nye klubb FFK, skriver Fredriksstad Blad.

- Ettersom vi har tre spillere i troppen som er utenfor EU, vil det ikke bli aktuelt å hente afrikanere før dette overgangsvinduet stenger. Utover vinteren vil vi få mye tid til rådighet og det finnes vel heller ikke noen som fleiper om nigerianere lenger, sier Andersen til avisa.

Det er ingen hindring for FFK-direktøren dersom jakten på nigerianske spillere krever samarbeid med agent John Shittu. De to lå lenge i strid under Mikel-saken, med anmeldelser begge veier.

- Vi er gode venner. Det er fullt mulig at det blir et videre samarbeid med Shittu, sier Andersen.

Takket være pengesterke investorer har FFK millioner å bruke på nye spillere før overgangsvinduet stenger. Fire-fem millioner kan brukes nå.

Ifølge Andersen jobber klubben dag og natt for å sikre seg nye spillere. Håper er en forsterkning på plass før cupmøtet med VIF lørdag.

SIRKUS PÅ BISLETT: John Obi Mikel-agent John Shittu og Morgan Andersen på Lyn-trening etter tenåringens hjemkomst til klubben. FOTO: SVEINUNG UDDU YSTAD, Dagbladet
SIRKUS PÅ BISLETT: John Obi Mikel-agent John Shittu og Morgan Andersen på Lyn-trening etter tenåringens hjemkomst til klubben. FOTO: SVEINUNG UDDU YSTAD, Dagbladet Vis mer