KAMP AVLYST: England og trener Fabio Capello skulle møte Nederland på Wembley i morgen. Nå er kampen utsatt på grunn av uroen i London.Foto: AP Photo/Alastair Grant
KAMP AVLYST: England og trener Fabio Capello skulle møte Nederland på Wembley i morgen. Nå er kampen utsatt på grunn av uroen i London.Foto: AP Photo/Alastair GrantVis mer

Morgendagens landskamp på Wembley er avlyst

Privatlandskamp mellom England og Nederland.

(Dagbladet): Det engelske fotballforbundet (FA) bekrefter tirsdag formiddag at landskampen mellom England og Nederland er avlyst.

Dette skriver de i en pressemelding.

Etter flere netter på rad med vold i gatene i den britiske hovedstaden, var FA tirsdag i møte med lokale myndigheter og politiet for å avklare situasjonen rundt onsdagens landskamp, ifølge Sky Sports.

Den nederlandske troppen skulle etter planen ankomme England tirsdag ettermiddag, men de reiste ikke før det var kommet en avklaring om kampen ble spilt.

Flere fotballkamper i London er allerede utsatt på grunn av gatebråket. Tirsdagens ligacupkamper til West Ham, Charlton og Crystal Palace er utsatt fordi politiet har behov for å bruke ressursene sine andre steder.