UTSKJELT: Eva Carneiro fikk høre det av José Mourinho da hun kom tilbake til benken etter å ha hjulpet Eden Hazard. Foto: BPI/REX Shutterstock
UTSKJELT: Eva Carneiro fikk høre det av José Mourinho da hun kom tilbake til benken etter å ha hjulpet Eden Hazard. Foto: BPI/REX ShutterstockVis mer

Morgendagens rettssak mellom Chelsea og utskjelte Eva er åpen for publikum

Usikkert om Mourinho blir å se.

(Dagbladet): Den tidligere Chelsea-legen Eva Carneiro, møter gamleklubben i retten, mandag. I november saksøkte Carneiro klubben, og etter at partene ikke kom til enighet om en sluttpakke, ble neste stopp rettssak.

Det er ventet at rettssaken tar mellom sju og ti dager, og når den starter i morgen går den som en offentlig sak. Det betyr at den vil være åpen for publikum.

Sportssiden ESPN skriver at det er usikkert om Mourinho blir å se i rettssalen, selv om han like før han ble presentert som Manchester Uniteds nye manager, ble sett med håndskrevne notater som liknet forberedelser til rettssaken.

NEI: Det var dette José Mourinho reagerte på først, at Eva Carneiro tok med seg fysioterapeuten Jon Fearn ut for å hjelpe Eden Hazard. Foto: AFP PHOTO / IAN KINGTON
NEI: Det var dette José Mourinho reagerte på først, at Eva Carneiro tok med seg fysioterapeuten Jon Fearn ut for å hjelpe Eden Hazard. Foto: AFP PHOTO / IAN KINGTON Vis mer

Det var i august ifjor det kom fram at deres tidligere lege saksøkte Chelsea for det hun mente var en usaklig oppsigelse fra klubbens side.

Lang krangel Det hele startet etter Chelseas 2-2 kamp mot Swansea, da Carneiro gikk ut på banen for å gi Eden Hazard behandling - i sluttminuttene der hjemmelaget jaktet et seiersmål.

- Jeg var ikke fornøyd med det medisinske apparatet. Selv om du er lege, eller har andre oppgaver på benken, så må du forstå selve spillet, sa Mourinho etter kampen.

Den tidligere Chelsea-manageren risikerte også å bli utestengt for kjønnsdiskriminering, men portugiseren ble frikjent. Det gjorde Caneiro forbanna.

- Jeg fant ut at FA etterforsket hendelsen som skjedde 8. august gjennom pressen. Ikke på noe tidspunkt har jeg blitt kontaktet av FA med en forespørsel om å få min versjon av saken, skrev Carneiro i en pressemelding.

MED NOTATER: På disse arkene står det angivelig «Jeg har aldri hørt disse påstandene før», og det ble raskt konkludert med at José Mourinho vil delta i rettssaken mot Carneiro, mandag. Foto: EX/Shutterstock
MED NOTATER: På disse arkene står det angivelig «Jeg har aldri hørt disse påstandene før», og det ble raskt konkludert med at José Mourinho vil delta i rettssaken mot Carneiro, mandag. Foto: EX/Shutterstock Vis mer
Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.