Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Morgenstern er OL-klar etter skrekkfallet

- Nå er det offisielt.

TIL SOTSJI: Thomas  Morgenstern er frisk og klar til å være med til Sotsji-OL. Han skriver selv at han er offisielt klar. Foto:  EPA/GERT EGGENBERGER
TIL SOTSJI: Thomas Morgenstern er frisk og klar til å være med til Sotsji-OL. Han skriver selv at han er offisielt klar. Foto: EPA/GERT EGGENBERGER Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Hoppstjernen Thomas Morgenstern (27) er klar for Sotsji-OL.

Det bekrefter han selv selv på nettstedet Twitter.

- Nå er det offisielt. Jeg er en del av det østerrikske laget i Sotsji. Jeg er veldig fornøyd, skriver Mortenstern.

Skihopperen falt stygt i skiflygingsbakken i Bad Mitterndorf 10. januar. Morgenstern ble liggende bevisstløs på bakken og måtte tilbringe lang tid på sykehus med behandling for hode-, hjerne og lungeskader.

- Jeg har sett fallet én gang. Det var nok, uttalte Morgenstern i forrige uke.

I de siste dagene har han vært til rehabilitering ved et senter i Klagenfurt - og i dag kom endelig den siste bekreftelsen på at stjernen er klar for Sotsji-OL i februar.

Der er Morgenstern en av de store gullfavorittene.

Den første konkurransen er normalbakkerennet søndag 9. februar

Morgenstern har OL-gull i stor bakke fra Torino 2006. Han har også vunnet laggull i OL med Østerrike (2006 og 2010). Til sammen har han også sju VM-titler.

Morgensterns fall i Bad Mitterndorf var hans annet for sesongen. I midten av desember falt han også i verdenscuprennet i Titisee-Neustadt.

TESTER: Morgenstern har vært til rehabilitering etter det stygge fallet tidlig i januar. Dette bildet postet han selv på Twitter i forrige uke. Foto: Morgenstern/Twitter.
TESTER: Morgenstern har vært til rehabilitering etter det stygge fallet tidlig i januar. Dette bildet postet han selv på Twitter i forrige uke. Foto: Morgenstern/Twitter. Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!