Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Morgenstern sendt hjem fra sjukehuset etter skrekkfallet

Håper å rekke OL.

PÅ BEDRINGENS VEI: Skihopperen Thomas Morgenstern er på bedringens vei etter det stygge fallet i Kulm-bakken. Torsdag kunne han flytte fra sykehuset i Salzburg til en rehabiliteringsklinikk. Foto:  EPA/EXPA/ ERICH AUER
PÅ BEDRINGENS VEI: Skihopperen Thomas Morgenstern er på bedringens vei etter det stygge fallet i Kulm-bakken. Torsdag kunne han flytte fra sykehuset i Salzburg til en rehabiliteringsklinikk. Foto: EPA/EXPA/ ERICH AUER Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skihopperen Thomas Morgenstern er på bedringens vei etter det stygge fallet i Kulm-bakken. Torsdag kunne han flytte fra sykehuset i Salzburg til en rehabiliteringsklinikk.

En klinikk i Klagenfurt skal behandle østerrikeren som stadig håper å rekke OL i Sotsji.

- Det går overraskende bra med ham, sa sjefsfysio Josef Obrist ved sykehuset i Salzburg til nyhetsbyrået APA.

- Vi ønsker bare å la ham komme seg i form igjen. Han hadde litt hukommelsestap, men ingenting utenom det vanlige, la Obrist til.

Morgenstern falt stygt under et treningshopp i skiflygingsbakken i Bad Mitterndorf forrige fredag. Han mistet balansen i luften og landet på hodet og ryggen.

Han vant individuelt OL-gull som 19-åring i den store bakken under Torino-OL i 2006. Både da og i Vancouver for fire år siden ble han olympisk mester i lagkonkurransen med Østerrike.

Ifølge den østerrikske landslagslegen Jürgen Barthofer må man vente to uker på avklaring om hvorvidt Morgenstern kan hoppe i Sotsji-lekene.

(NTB)

Hele Norges coronakart