Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Morientes ønsker å bli i Liverpool

Avviser en overgang i sommer.

Fernando Morientes (30) flytter ikke tilbake til Spania i sommer. Ifølge hans agent ønsker han å bli værende i Liverpool.

Morientes har ikke lyktes nevneverdig hos rødtrøyene siden overgangen i januar 2005. 30-åringen ble også vraket fra den spanske VM-troppen av landslagssjef Luis Aragones.

Spanjolen har den siste tiden blitt linket til de to spanske toppklubbene Real Betis og Valencia. Nå avviser imidlertid hans agent at det blir noen overgang i sommer.

– Det er bare rykter. Det eneste som er sikkert er at Morientes har to år igjen av kontrakten med Liverpool og ønsker å fullføre den, sier Morientes agent, Gines Carvajal, ifølge britiske ITV. (ANB)

<B>HAR IKKE LYKKES:</B> Fernando Morientes har slitt med å prestere like godt i Liverpool som i Real Madrid og Monaco. Men agenten avviser alle spekulasjoner om at spanjolen er på vei vekk fra Anfield.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media