Morientes til Valencia

Liverpool bekrefter.

(Dagbladet.no): Fernando Morientes er ferdig i Premier League. I kveld bekrefter Liverpool på sin egen hjemmeside at spissen går til den spanske toppklubben Valencia.

Overgangssummen er foreløpig ikke kjent.

Nyheten kommer overraskende, ettersom agenten hans tidligere denne uka uttalte følgende om overgangsspekulasjonene til engelske ITV.

- Det er bare rykter. Det eneste som er sikkert er at Morientes har to år igjen av kontrakten med Liverpool og ønsker å fullføre den, sa agent Gines Carvajal.

Morientes har på ingen måte slått til i Liverpool siden overgangen i januar 2005. Han scoret bare 12 mål på 61 kamper. I tillegg ble han vraket i Spanias tropp til sommerens VM i Tyskland.

FERDIG I RØD DRAKT: Fernando Morientes bøttet inn mål for Real Madrid og Monaco, men i Liverpool ble han aldri noen stor suksess. Nå reiser han hjem til Spania og Valencia. Foto: REUTERS
FERDIG I RØD DRAKT: Fernando Morientes bøttet inn mål for Real Madrid og Monaco, men i Liverpool ble han aldri noen stor suksess. Nå reiser han hjem til Spania og Valencia. Foto: REUTERS Vis mer