Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nora Mørk har fått kjæreste

Mørk bekrefter kjæresteryktene

Håndballstjerna har fått seg kjæreste: - Like barn leker best.

NY TYPE: Nora Mørk bekrefter at hun har fått seg ny kjæreste. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
NY TYPE: Nora Mørk bekrefter at hun har fått seg ny kjæreste. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SCANDIC FORNEBU (Dagbladet): Nora Mørk måtte gjennom en rekke intervjuer da håndballandslaget inviterte til pressetreff i forkant av kampene mot Sverige og Hviterussland. Stjernespilleren uttalte seg i dybden om skadeproblemene hun har opplevd gjennom karrieren, men måtte også svare på enda mer private spørsmål.

Det har lenge versert rykter om at Mørk er sammen med ishockeyspiller, Martin Ylven, og håndballspilleren har langt på vei bekreftet forholdet på sosiale medier. Overfor Dagbladet sier hun det som det er.

- Ja, jeg har fått meg kjæreste. Det er riktig.

- Og det går bra?

- Det går veldig bra, fniser Mørk, som kom rødmende fra et intervju med TV2 som hadde lurt på akkurat det samme.

Se dette innlegget på Instagram

M🧡

Et innlegg delt av Nora Mørk (@noramrk_9)

- Like barn leker best

Ylven har, som Mørk, slitt mye med skader gjennom karrieren. Iskrigeren har hatt en rekke hjernerystelser gjennom årene, og fryktet på et tidspunkt at karrieren var over.

- På papiret så har jeg vel hatt seks-syv hjernerystelser med forskjellig alvorlighetsgrad. De tre siste satte meg ut over lenger tid. I vår håpet jeg først og fremst at jeg skulle få spille på klubblag igjen. Og at jeg skulle få spille hockey igjen i det hele tatt, har han tidligere fortalt til Dagbladet.

Mørk forteller at skadehistorien er en av flere ting de to har til felles.

- Like barn leker best, så vi går godt sammen. Vi forstår oss godt på hverandre, det er ikke så mye mer å si akkurat nå, sier en latterfull Mørk.

- Må være så ærlig

Under bildet Mørk la ut på Instagram er det mange som har gratulert det ferske paret.

- Official, skrev håndballspillerens gode venninne, Cecilie Steinmann Neess.

Også flere lagvenninner og søsteren, Thea, har lagt igjen en kommentar.

Mørk legger bak seg flere suksessfulle år i ungarske Györ og flytter til Romania i juli. Der skal hun spille for CSM Bucuresti. Mørks kontrakt med Bucuresti skal være verdt opp mot 3 millioner kroner i året. Det gjør henne til en av de tre-fire best betalte spillerne i kvinnehåndballen.

Før den tid står en treningskamp mot Sverige og VM-kvalifisering mot Hviterussland for tur for Mørk og håndballandslaget.

- Jeg tror at hvis du spør alle jentene, så er vi veldig innstilt på at vi skal spille mesterskap i desember. Vi må være så ærlig at Hviterussland skal spille veldig bra hvis de skal slå oss over to kamper, sier Mørk.

- Vi har jo ambisjoner om medalje, så da må vi jo klare den kvaliken. Vi kommer til å ta det veldig seriøst, legger hun til.

VM starter 30. november i Japan 2019. Norge kom til finalen i forrige verdensmesterskap, men tapte mot Frankrike. Nå er det et revansjelystent norsk landslag som ser fram mot både VM og OL 2020.

Saken oppdateres.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!