Nora Mørk så Champions League-finalen fra benken

Mørk etter finalethriller:
- Forferdelig å se på

Nora Mørk slet med å beskrive hvordan hun fra benken opplevde Györs Champions League-drama i finalen mot Vardar. Mørks lag vant 27-26 etter ekstraomganger.

HEIET PÅ LAGVENNINNENE: Nora Mørk. Her med Stine Bredal Oftedal i lørdagens semifinale. Foto: Stephane Pillaud / NTB scanpix
HEIET PÅ LAGVENNINNENE: Nora Mørk. Her med Stine Bredal Oftedal i lørdagens semifinale. Foto: Stephane Pillaud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det ble en høydramatisk kamp der Vardar to sekunder før slutt i ordinær tid spolerte seiersmålet ved å tråkke innenfor målfeltet.

Györ var best i ekstraomgangene. Med i viktig rolle, i forsvar og som playmaker, for Györ denne gangen var også Norges landslagskaptein Stine Bredal Oftedal.

- Det var forferdelig å sitte og se på. Man så at jentene var slitne i perioder, og det kokte jo greit, sa Nora Mørk til NTB etter kampslutt.

Hun fulgte kampen fra benken som følge av sin kneskade. Mørk er ute av spill etter en alvorlig kneskade hun pådro seg i februar. Hun har imidlertid vært svært ivrig med på benken og under timeoutene til Györ i Final4.

Til slutt kunne hun juble for finaleseier sammen med lagvenninnene, deriblant Stine Bredal Oftedal og Kari Aalvik Grimsbø.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer