Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mørk med til Ljublana: - Det går mye bedre

Tråkket over tirsdag.

- BEDRE: Nora Mørks ankelskade er ikke verre enn at hun onsdag reiste til Ljubljana hvor Larvik skal spille mesterligakamp fredag.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
- BEDRE: Nora Mørks ankelskade er ikke verre enn at hun onsdag reiste til Ljubljana hvor Larvik skal spille mesterligakamp fredag. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nora Mørks ankelskade er ikke verre enn at hun onsdag reiste til Ljubljana hvor Larvik skal spille mesterligakamp fredag.

Det så dramatisk ut da den norske landslagsspilleren måtte bli båret av banen under tirsdagens NM-kamp mot Vipers Kristiansand. Flere fryktet at VM i Danmark om en drøy måned var i fare.

Dagen derpå opplyser Larviks fysioterapeut at skaden etter alt å dømme ikke er så alvorlig.

- Det går mye bedre med Nora. Vi får ikke undersøkt skikkelig på flyplassen, men hun kan gå på det og det er lite hevelse. Det er positivt, sier Guro Horten Solberg til NTB.

Fredag spiller Larvik mesterligakamp mot Krim Ljubljana. Vestfold-laget står bokført med én seier og ett tap så langt i gruppespillet. Krim Ljubljana har tapt sine første to kamper.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!