Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mørk og Karlsen skuffet

- Nå må det et mirakel til om Børge Mørk eller Tom Eilert Karlsen skal klare å komme seg til Sydney til høsten, mener landslagssjef Sondre Solberg etter første dag av EM i svømming i Helsingfors.

Mørk ble nr. 35 på 100 meter bryst med tiden 1.05,09, mens Karlsen ble nr. 23 på 100 meter rygg med tiden 57,40.

Landslagssjefen ble ikke overrasket over at de to ikke greide å innfri sine egne mål.

- Nei, det var ingenting som kunne tyde på at de to ville klare kravene i oppkjøringsfasen heller. Verken på trening eller på stevner i forkant av mesterskapet har de overbevist meg om at de har vært OL-kandidater, innrømmet han.

Mørk skal svømme favorittdistansen 200 meter bryst senere i mesterskapet, mens Karlsen også svømmer favorittdistansen 50 meter rygg.

Den fremste kandidaten til OL av svømmerne, Terrie Miller, skal ikke i ilden før tirsdag. Miller svømmer da favorittøvelsen 100 meter bryst. Den samme øvelsen som jenta fra Karasjok ble Europamester på i 1996, da på kortbane.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling