Mørk og Norge banket Russland igjen

Scoret ni ganger.

Debrecen,Ungarn  20141215.
EM Håndball Damer 2014
Norge-Polen 26-24
Nora Mørk jubler etter scoring mot Polen.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Debrecen,Ungarn 20141215. EM Håndball Damer 2014 Norge-Polen 26-24 Nora Mørk jubler etter scoring mot Polen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Nora Mørk herjet til tider med Russland i lørdagens treningskamp i Gloppen. Larvik-spilleren banket inn ni mål i 27-23-seieren.

- Ja, dette var Nora sin kamp, sa landslagssjef Thorir Hergeirsson til Firda etter seieren.

Mørk var den store profilen og ble kåret til Norges beste spiller da håndballjentene for andre dag på rad slo Russland i Gloppen i Sogn og Fjordane. Larvik-spilleren var i skuddet og banket til gang på gang mot det russiske målet.

- Hun ble i perioder av andreomgang kanskje litt vel hissig på grøten, men hun er en viktig igangsetter for oss, og vet alltid den korteste veien til mål, sier Hergeirsson.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

Norge vant fredagens oppgjør 28-23, mens lørdagens seier ble med ett mål mindre for vertene. Treneren er likevel mest fornøyd med lørdagens prestasjon.

- Det svinger mer i dag enn det gjorde i går. Men det russiske laget spilte ikke med så høy risiko i dag. På fredag var det nesten selvmord de holdt på med, sa han til Firda.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer