Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mørk sendte Larvik til kvartfinalen i Champions League

- Det ligger masse jobb bak.

Larviks håndballjenter er videre til kvartfinalen i mesterligaen etter at de slo FTC Budapest 37-31 lørdag. Nora Mørk ble toppscorer med ti mål, mens målvakt Alma Hasanic ble kåret til banens beste spiller.

- De som tror det bare er å ta seg videre til kvartfinalen i mesterligaen tar feil. Det her ligger det masse jobb bak, sa Frode Kyvåg til Viasat 4.

Hvilken plassering Larvik får i hovedrunden avgjøres ikke før neste helg når siste kamp mot Fleury spilles i Frankrike, men laget er uansett videre til kvartfinalen og har både FTC Budapest og Baia Mare på innbyrdes oppgjør.

Med seier i siste runde kan annenplassen være sikret, noe som øker sannsynligheten for å slippe å møte sterke Buducnost og Györ. Russiske Rostov-Don, laget til landslagsmålvakt Katrine Lunde, har allerede vunnet Larviks gruppe.

Larvik ledet 20-15 til pause lørdag. Det første kvarteret var jevnspilt, før hjemmelaget gikk fra 9-9 til 13-9 på fem minutter og siden økte ledelsen ytterligere.

Den norske serielederen fortsatte i samme spor etter hvilen anført av en målfarlig Nora Mørk og vant til slutt med seks mål.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram