RØK UT: Larvik vant 28-26 over Vardar Skopje, men seiersmarginen var altfor liten til å avansere til semifinalen i mesterligaen i håndball. Her ved Thea Mørk.
Foto: Aleksandar Djorovic / NTB scanpix
RØK UT: Larvik vant 28-26 over Vardar Skopje, men seiersmarginen var altfor liten til å avansere til semifinalen i mesterligaen i håndball. Her ved Thea Mørk. Foto: Aleksandar Djorovic / NTB scanpixVis mer

Mørk-søstrene scoret 12, men Larvik røk ut av Champions League

Mot Skopje.

Larvik vant 28-26 over Vardar Skopje, men seiersmarginen var altfor liten til å avansere til semifinalen i mesterligaen i håndball.

Larvik sto ovenfor en svært vanskelig oppgave etter å ha tapt bortekampen 20-34. Laget slo tilbake på hjemmebane og vant 28-26, men det var ikke nok til å sikre tur til finalehelgen i Budapest.

Larvik-jentene gikk til pause på 11-13, men hevet seg i annen omgang og vendte kampen. Seiersmarginen var imidlertid ikke stor nok, og laget er dermed ute av mesterligaen.

Thea Mørk ble lagets toppscorer med sju mål på ti forsøk, mens søster Nora fulgte like bak med fem mål.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.