Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mørk-søstrene scoret 12, men Larvik røk ut av Champions League

Mot Skopje.

RØK UT: Larvik vant 28-26 over Vardar Skopje, men seiersmarginen var altfor liten til å avansere til semifinalen i mesterligaen i håndball. Her ved Thea Mørk.
Foto: Aleksandar Djorovic / NTB scanpix
RØK UT: Larvik vant 28-26 over Vardar Skopje, men seiersmarginen var altfor liten til å avansere til semifinalen i mesterligaen i håndball. Her ved Thea Mørk. Foto: Aleksandar Djorovic / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Larvik vant 28-26 over Vardar Skopje, men seiersmarginen var altfor liten til å avansere til semifinalen i mesterligaen i håndball.

Larvik sto ovenfor en svært vanskelig oppgave etter å ha tapt bortekampen 20-34. Laget slo tilbake på hjemmebane og vant 28-26, men det var ikke nok til å sikre tur til finalehelgen i Budapest.

Larvik-jentene gikk til pause på 11-13, men hevet seg i annen omgang og vendte kampen. Seiersmarginen var imidlertid ikke stor nok, og laget er dermed ute av mesterligaen.

Thea Mørk ble lagets toppscorer med sju mål på ti forsøk, mens søster Nora fulgte like bak med fem mål.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart