- Moro å vinne når det koker

MOSS (Dagbladet): Moss- Brann 0- 2. På tross av pengetrøbbel og personkrangler makter Brann å vinne kamper. - Det viser at vi faktisk er ganske gode til å spille fotball, sier matchvinner Kjetil Løvvik.

Tomålsscoreren sikret Brann sin fjerde serieseier på rad - samtidig som han scoret sine mål nummer sju og åtte i Tippeligaen.

- Det er ekstra moro å vinne når det koker som verst rundt klubben, mener 26-åringen.

Nå har bergenserne omtrent like mange poeng som millioner i underskudd. Og flerepoeng blir det hvis intensiteten holdes like høyt som i går.

- Det har vært innmari mye styr rundt klubben, og situasjonen for oss spillere blir alt annet enn enkel. Samtidig er samholdet innad i spillergruppa meget bra. Vi har kommet enda nærmere hverandre enn før turbulensen kom for alvor, sier Brann-spissen.

Kobler ut

- Hvordan takler dere oppstyret rundt Brann?

- Vi må bare koble ut og tenke på å prestere på banen.

- Er det så enkelt?

- Kanskje ikke. Vi er nødt til å jobbe ekstra for suksessen. Og vi prøver å holde ut så godt vi kan. Så langt har vi lykkes. Vinner vi kamper, tar det iallfall bort en del av trøkket på spillerne.

- Har du vurdert å bytte klubb etter det som har skjedd i det siste?

- Jeg har tre og et halvt år igjen av kontrakten med Brann og forholder meg til det. Og foreløpig har ingen andre klubber vist interesse for meg, sier Løvvik.

Riktig å investere

Etter en bedrøvelig sesongstart har bergenserne for alvor begynt å snakke medaljer. Med seier over Rosenborg i Trondheim neste onsdag kutter de samtidig avstanden til serielederen til to poeng.

- Det er veldig drøyt å snakke om seriegull nå. Men jeg har hele tida ment vi burde være med i gruppa bak RBK - sammen med Molde, Stabæk, Lillestrøm og kanskje Tromsø, sier manager Kjell Tennfjord.

- Rosenborg har fortsatt et forsprang til de nest beste. Men avstanden er mindre.

- Kan dere opprettholde den sportslige suksessen uten penger?

- Jeg ønsker ikke å kommentere den økonomiske situasjonen i Brann.

- Du har fått mye av skylda for det økonomiske uføret etter mange spillerkjøp?

- Innkjøpene i fjor sommer var klarert med klubbens styre. Og i ettertid viser det seg at investeringene var riktige, sier Tennfjord.