KNUFF: Ravel Morrison dytter Wilfried Zaha i fjeset etter at sistnevnte kjeftet på ham. Skjermbilde gjengitt med tillatelse fra TV 2
KNUFF: Ravel Morrison dytter Wilfried Zaha i fjeset etter at sistnevnte kjeftet på ham. Skjermbilde gjengitt med tillatelse fra TV 2Vis mer

Morrison og Zaha måtte skilles under U21-kamp

Var i ferd med å fly på hverandre.


(Dagbladet): Stortalentet Ravel Morrison scoret to mål for Englands U21-landslag mot Litauen i går.

Han fikk imidlertid ikke lov til å ta straffesparket som kunne fullført hat-tricket hans. Dette skal ifølge avisene The Independent og Daily Mail ha gått ut over humøret til Morrison.

Etter at en engelsk avslutning gikk utenfor mål etter et frispark, ble West Ham-spissen oppsøkt av Manchester United-vingen Wilfried Zaha.

- Snakker ikke om det Det er uklart hva Zaha sa til Morrison, men det fikk i alle fall Morrison til å strekke ut en arm og dytte Zaha i fjeset.

Zaha så ut til å tenne på alle pluggene, og om det ikke var for at Norwich-spilleren Nathan Redmond var raskt på pletten og gikk mellom lagkameratene, kunne situasjonen blitt styggere enn den ble.

- Saken er ute av verden nå. Vi snakker ikke om dette utenfor garderoben, sier Redmond ifølge Daily Mirror.

U21-trener Gareth Southgate skal ifølge avisa ha forsikret seg om at de to kranglefantene gjorde opp etter kampslutt.

Ikke første gang Det er ikke uvanlig at lagkamerater kranger eller knuffer på hverandre under treninger, der de spiller mot hverandre. Men under kamp, er det ikke like vanlig at man går fysisk til angrep på de med samme drakt.

Det finnes selvsagt uhederlige unntak her også. Som da Blackburns engelske landslagsspillere Graeme Le Saux og David Batty sloss under et bortetap mot Spartak Moskva i 1995, eller da Newcastle-duoen Lee Bowyer og Kieron Dyer hamret løs på hverandre mens spillet fortsatte rundt dem.

BLE STOPPET: Norwich-spilleren Nathan Redmond gikk mellom de to og forhindret at Zaha fikk hevnet dytten. - Saken er ute av verden nå, sa Redmond etter kampen. Skjermbilde gjengitt med tillatelse fra TV 2
BLE STOPPET: Norwich-spilleren Nathan Redmond gikk mellom de to og forhindret at Zaha fikk hevnet dytten. - Saken er ute av verden nå, sa Redmond etter kampen. Skjermbilde gjengitt med tillatelse fra TV 2 Vis mer