Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Morsomt å få spille i England igjen

Steffen Iversen nær avtale med Crystal Palace.

RETUR TIL ENGLAND: Steffen Iversen sier det er snakk om en kontrakt på halvannet år med Crystal Palace. Foto: (AP Photo/Nikolas Giakoumidis)
RETUR TIL ENGLAND: Steffen Iversen sier det er snakk om en kontrakt på halvannet år med Crystal Palace. Foto: (AP Photo/Nikolas Giakoumidis) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Steffen Iversen er på vei tilbake til engelsk fotball. Til Adresseavisen sier han at han er nær en avtale med Crystal Palace.

- I utgangspunktet snakker vi om en kontrakt på halvannet år, sier Rosenborg-spissen til Adressa.no.

34-åringens kontrakt med Rosenborg går ut ved nyttår, og dermed kan han fritt forhandle med andre klubber. RBK var i dialog med Iversen i romjulen, uten at man ble enige. Iversen sier at han allerede har bestått den medisinske testen i Crystal Palace.

Klubben i Sør-London er på nedrykksplass i engelsk mesterskapsserie.

- Klubbskiftet handler først og fremst om familien, men selvsagt er det morsomt å få spille i England igjen på tampen av karrieren, sier Iversen til Adressa.no.

Hans kone og to barn bor i England store deler av året. Eldstesønnen begynner på skole til høsten.

Iversen spilte for Tottenham fra 1996 til 2003, og han var også innom Wolverhampton før han vendte hjem til norsk fotball i 2004.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!