Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Morten Berre forlenger med Vålerenga

Har skrevet kontrakt ut 2015.

 VIF I 2015:  Morten Berre skal spille for Vålerenga også i 2015.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
VIF I 2015: Morten Berre skal spille for Vålerenga også i 2015. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Morten Berre fortsetter sin karriere i Vålerenga. Veteranen har skrevet under på en kontakt som binder han til klubben ut 2015-sesongen, skriver Vålerenga på sine hjemmesider.

Ingen har flere kamper i den øverste divisjonen for Vålerenga enn 39-åringen, som nå kan belage seg på å få ytterliggere noen kamper til.

- Morten er en gammel mann, men er i god fysisk form og er fortsatt sjelden skadet. Han er svært aktiv på trening og helt uvurderlig i treningshverdagen som forbilde og pådriver. Han er meget viktig for treningskulturen og i garderoben, og har fortsatt masse å gi, spesielt overfor våre yngre spillere, sier trener Kjetil Rekdal til Vålerengas hjemmeside.

Berre passerte i år 100 tippeligamål.

- Han er på ingen måte vært lønnsledende hos oss i 2014, og blir ikke det i 2015 heller. Han opptar i så måte ikke plassen til yngre og mer spennende spillere for framtida, sier daglig leder Stig-Ove Sandnes.

Berre har forøvrig spilt en A-landskamp for Norge.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling