Morten Berre tok farvel med hjemmefansen

Uavgjort i Ullevaal-avskjeden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

I sin siste hjemmekamp for Vålerenga måtte Morten Berre (40) avslutte med uavgjort da Odd slo tilbake og reddet inn 2-2 på Ullevaal stadion søndag kveld.

Berre startet på benken, men ble byttet inn for Christian Grindheim til stormende, stående applaus med 26 minutter igjen å spille. Det skjedde i hans 20. sesong på toppnivå i norsk eliteserie. I samtlige av disse har Berre scoret. Det står det respekt av. Nesten 400 kamper ble på Berre i VIF-drakta etter at han kom til klubben for 2003-sesongen. Han debuterte i eliteserien for Skeid i 1996.

I hans siste hjemmekamp ble det ingen scoring for Oslo-gutten denne kvelden. Til gjengjeld rakk å veteranen å pådra seg et gult kort.

Odd hadde akkurat redusert til 2-1 da Berre kom ble byttet, og sannelig kom ikke Odd med en scoring helt på tampen også da innbytter Håvard Storbæk lirket ballen over muren og sørget for uavgjort.

Gode Hjemmelaget Vålerenga var gode før pause på Ullevaal. Det var ikke spilt mer enn 35 sekunder da Melker Hallberg sendte VIF i ledelsen. Det skjedde etter glimrende forarbeid av Deshorn Brown. Jamaicaneren raidet opp på venstrekanten og fant en umarkert Hallberg foran mål. Dermed ble det en tidlig ledelse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.