Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Morten Gamst Pedersen og Renate Strand er blitt kjærester

- Ja, vi er kjærester.

NY KJÆRESTE: Morten Gamst Pedersen har funnet lykken med Renate Strand fra Trondheim. Foto: Mette Møller / Dagbladet
NY KJÆRESTE: Morten Gamst Pedersen har funnet lykken med Renate Strand fra Trondheim. Foto: Mette Møller / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): Lykken smiler til fotballproffen Morten Gamst Pedersen. Nå har han igjen funnet kjærligheten, denne gangen med Renate Strand (30) fra Trondheim.

- Ja, vi er kjærester. Men utover det ønsker jeg ikke å si noe mer, forteller en knapp Morten Gamst Pedersen til Se og Hør i dag.

Pedersen har en historie av å la seg sjarmere av modellskjønnheter. I 2007 ble han sammen med en annen Renate, Renate Cecilie Bugge fra Gjøvik.

Hun deltok i skjønnhetskåringen Frøken Norge samme år, og jobbet i klesbutikk i hjembyen. Dette var ikke første gangen Pedersen hadde slått seg sammen med en Frøken Norge-deltaker. Han har også vært sammen med modell og blogger Hege Tørresdal, som ble én av to vinnere i konkurransen i 2004.

Gamstens nye kjæreste jobber i Sparebank 1 Nord-Norge finans i Trømsø. Ifølge Se og Hør er hun utdannet ved universitetet i Bournemouth og har en bachelorgrad fra Trondheims økonomiske høyskole.