Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Morten Olsen tilgir Lustü

Landslagssjefen så den elendige cupfinalen.

Steven Lustü kom med i Danmarks tropp til VM-kvalifiseringskampen mot Georgia, selv om landslagssjef Morten Olsen så ham i cupfinalen søndag.

- Han gjorde omtrent alle de feil det er mulig å gjøre. Han spilte så dårlig at det skjer ikke engang til. Vi kjenner Steven Lustü og hva han står for, sa Olsen dagen etter at han så Lustü og Lyn dumme seg ut på Ullevaal.

Olsen må erstatte utestengte Thomas Helveg i midtforsvaret i kampen neste uke, og det blir enten Lustü eller den 21-årige debutanten Leon Andreasen som får oppgaven som Per Krøldrups makker i Tbilisi.

- Det passer meg svært dårlig at vi har så få treninger før kampen. Det er ergerlig at Leon Andreasen ikke har vært med selv på ligalandslaget og ikke har trent med landslaget, sa Olsen.

Han valgte å se bort fra West Bromwich-stopperen Thomas Gaardsøe, og nekter å høre på forslag om å flytte Christian Poulsen ned fra midtbanen.

Olsen må unnvære Helveg og Jesper Grønkjær på grunn av karantene, i tillegg til langtidsskadde Martin Laursen, Kasper Bøgelund og Claus Jensen.

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media