ETTERLYSER MER SPILLETID: Danskenes landslagssjef Morten Olsen truer med å vrake flere danske stjerner i EM-kvalifiseringen mot Norge i september dersom de ikke får spilletid på klubblagene. Foto: REUTERS/Russell Cheyne
ETTERLYSER MER SPILLETID: Danskenes landslagssjef Morten Olsen truer med å vrake flere danske stjerner i EM-kvalifiseringen mot Norge i september dersom de ikke får spilletid på klubblagene. Foto: REUTERS/Russell CheyneVis mer

Morten Olsen truer med å vrake stjerner mot Norge

Kan spille EM-kvalik uten Bendtner og Poulsen.

Lite spilletid for klubblagene kan føre til at Nicklas Bendtner, Dennis Rommedahl og Christian Poulsen blir vraket fra den viktige EM-kvalifiseringskampen mot Norge.

Den danske trioen spiller onsdagens landskamp mot Skottland, men det er langt fra sikkert at den får sjansen igjen mot Norge i København 6. september.

- Det vil komme et tidspunkt der vi ikke lenger kan forsvare å ha med dem som ikke spiller for klubblaget, kontra dem som spiller hele tiden, sier landslagssjef Morten Olsen til Berlingske.

Olsen vil bruke onsdagens landskamp til å prøve flere spillere.

- Vi skal bruke denne kampen til å teste vår plan B. Det kan bli noen utskiftninger i pausen relatert til disse problemene, forteller Olsen.

Norge ligger på tredjeplass i gruppe H i EM-kvalifiseringen. Portugal topper foran Danmark. Alle de tre øverste lagene står med ti poeng hver etter fem kamper.

(NTB)