GJORDE RETT: Dommer Tore Hansen gjorde rett da han la til et ekstra halvminutt på grunn av et bytte i gårsdagens kamp mellom Stabæk og Viking. Nå får han sine rettmessige unnskyldning fra Dagbladets kommentator. Her er Hansen i aksjon i en tidligere kamp. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB Scanpix
GJORDE RETT: Dommer Tore Hansen gjorde rett da han la til et ekstra halvminutt på grunn av et bytte i gårsdagens kamp mellom Stabæk og Viking. Nå får han sine rettmessige unnskyldning fra Dagbladets kommentator. Her er Hansen i aksjon i en tidligere kamp. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB ScanpixVis mer

ELITESERIEN

Morten P gjorde feil og ber dommeren om unnskyldning

Til dommer Tore Hansen og alle som har sendt e-post og sagt jeg er en komplett idiot. Dere har selvfølgelig helt rett.

Tore Hansen-Morten P 1-0 (e.e.o.):

(Dagbladet): I hektiske sluttminutter av en fotballkamp, når hodet er et sted mellom teksten og fotballkampen, hender det at man ikke får med seg alt. Mandag kveld bommet jeg grovt på Nadderud i 1-1-kampen mellom Stabæk og Viking.

Jeg registrerte ikke, jeg kan i hvert fall ikke huske at jeg registrerte det, at Vikings Kwesi Appiah ble byttet ut med Patrick Pedersen på overtid.

Jeg var sikkert for opptatt av å forklare hvorfor Stabæk kom til å tape i kampen. Og da Stabæk utliknet fire og et halv minutt på overtid, etter at dommer Tore Hansen hadde lagt til minimum fire minutter, lot jeg Tore Hansens vurdering av tillagt tid få skylda for Vikings poengtap.

Selv om dommeren fulgte boka og gjorde det eneste riktige.

Tore Hansen dømte en god kamp på Nadderud, la til minimum fire minutter og brukte Vikings spillerbytte på overtid til å utvide tilleggstida med tretti sekunder.

Jeg misset selve essensen i kampens avslutningsdrama og skrev en dårlig kommentar.

Det er herved rettet opp.