Mos blir ikke med AaFK ned: - Det har vært klart siden i sommer

Mustafa Abdellaoue (29) forlater Aalesund og blir ikke med klubben ned i 1. divisjon.

SCORING: Mustafa «Mos» Abdellaoue jubler etter å ha scoret for Aalesund tidligere i år. Nå er han ferdig i klubben. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
SCORING: Mustafa «Mos» Abdellaoue jubler etter å ha scoret for Aalesund tidligere i år. Nå er han ferdig i klubben. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Agenten til «Mos», Stig Lillejord, bekrefter til VG at 29-åringen ikke blir med Aalesund ned en divisjon.

- Det er ikke aktuelt å være med videre, nei. Men det har egentlig vært klart siden i sommer, sier Lillejord.

Søndag ble det klart at Aalesund rykker ned fra eliteserien, til tross for 4-3-seieren mot Strømsgodset der Mos scoret tre av Aalesunds mål.

Mos scoret dermed 16 mål denne sesongen, like mange som Moldes Björn Bergmann Sigurdarson, og kun slått av Rosenborgs Nicklas Bendtner (19 mål) og Ohi Omoijuanfo i Stabæk (17 mål).

Lillejord sier "Mos" har flere muligheter å velge mellom når han nå skal ta neste skritt.

- Han har hatt ønsker som jeg har jobbet med i lang tid, og i sommer takket vi nei til mange tilbud i utlandet som ikke var ønskelige. Vi søker noe som er sportslig bra, men det må også være økonomisk attraktivt ettersom han er 29 år, sier Lillejord.

Etter det avisen forstår, skal det være interesse for «Mos» fra den amerikanske ligaen MLS, asiatiske klubber og i Emiratene.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer